Hoşgeldiniz. Bugün

Mesleki Tanımlar

Ana Sayfa » Mesleki Tanımlar

ULUSAL MESLEK STANDARDI GÖRÜŞ TALEBİ

Derneğimiz ve Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında 21.07.2015 tarihinde imzalanan “Ulusal Meslek Standardı Ulusal Hazırlama İşbirliği Protokolü” kapsamında hazırlanan Kamera Birinci Asistanı (Film) – Seviye 5, Kamera İkinci Asistanı (Film) – Seviye 4 standart taslakları için görüş alma süreci başlamıştır.

Bu kapsamda hazırlanan standart taslaklarını inceleyerek görüş ve değerlendirmelerinizi, aşağıda bulunan ilgili “Görüş ve Değerlendirme Form”larını doldurarak kurumumuza iletmenizi rica ederiz.

Taslak meslek standartlarına yönelik görüş ve önerilerinizi ilgili formlarla birlikte en geç 27 Ekim 2016 tarihine kadar iletişim adreslerimize posta veya kameraasistanlaridernegi@gmail.com adresimize elektronik posta yoluyla gönderebilirsiniz.

Görüş bildirilecek taslak ulusal meslek standartları:

• Kamera Birinci Asistanı (Film) / Seviye 5
  • Kamera İkinci Asistanı (Film) / Seviye 4

Kamera Birinci Asistanı (Film) – Seviye 5 meslek standart taslağı ve görüş formunu indirmek için tıklayınız.

Kamera İkinci Asistanı (Film) – Seviye 4 meslek standart taslağı ve görüş formunu indirmek için tıklayınız.

Mesleki Yeterlilik Kurumu üst yazısı için tıklayınız.

Kamera Asistanları Derneği üst yazısı için tıklayınız.

Detaylı bilgi için kameraasistanlaridernegi@gmail.com e-posta adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

KAMERA ASİSTANLARI DERNEĞİ
Adres: Halaskargazi Cad. Bared Apt. No:167 D:4 Şişli/İstanbul